Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv aktualit

Rubriky

Jednotlivé roky

Příspěvků: 3

Buffon Šedé tornádo "U" - CHOVNÝ PES

8. 10. 2016 Archiv aktualit
Náš odchovánek Buffon Šedé Tornádo ( Angie z Bušského háje x Fido Šedý lovec ) se po horkém srpnovém víkendu 20.-21.8. 2016  a úspěšném absolvování VZ se 476 body v 1.ceně ( nos 4 ) stal všestranně upotřebitelným loveckým psem "U" a tímto současně CHOVNÝM PSEM!
Má absolvované tyto zkoušky : ZV1.cena, ZV na MJH 3.cena, PZ 1.cena, LZ na MJH 1.cena, SZVP 1.cena, 3 místo, SZVP na MJH 1.cena, VZ 1.cena, MJH prošel úspěšně jako 20. z 23 zúčastněných.
Má absolvované taky tyto výstavy: mezinárodní výstavy VN 2, 2 x CAC  (z toho 1xCAC na Evropské výstavě Brno 2014 ) ,národní výstava CAC,vítěz třídy a krajský vítěz, klubová výstava   V 4, národní výstava V. 
Výběrem do chovu úspěšně prošel už v roce 2013 jako 15-ti měsíční,tudíž splnil vše,co je nutné k uchovněni,na jedničku s hvězdičkami :-) :-).Děkuju moc Andree a Pájinovi za tuhle obrovskou  radost,jsem na vás moc hrdá a máma  Angie  tam nahoře slaví :-) :-) !A pevně věřím, že Buffonova krev půjde v potomstvu dál. 
buffon-1.jpgbuffon-2.jpgbuffon-3.jpgbuffon-4.jpgbuffon-5.jpgbuffon-6.jpg

Cruz Šedé tornádo - lovecky upotřebitelný pes

8. 10. 2016 Archiv aktualit

V opravdu parném letním dni se 27.8.2016 Cruz Šedé tornádo ( Alba Šedé tornádo x Arrax vom Forst Eibenstein ) zúčastnil se svojí paničkou Martinou jako vůdkyní PZ konaných v MS Ratenice a absolvoval je úspěšně s 232 body ve 2.ceně. 

Tímto se Cruz stal lovecky upotřebitelným a může se těšit na podzimní a zimní sezonu honů. 
Moc gratulujeme a těšíme se na jejich další společné pracovní úspěchy!
cruz-1.jpgcruz-2.jpgcruz-3.jpg

Moravskoslezská národní výstava psů Brno 24.9.2016

8. 10. 2016 Archiv aktualit
V sobotu 24.9.2016 jsme  vzali Růženku ( Dorothea Šedé tronádo ) proběhnout do výstavního kruhu do třídy dorostu. Posuzoval MVDr.Šimek a Růženka dostala ohodnocení VN 1 s pěkným posudkem a velkou pochvalou za barvu srsti a pevnou, vyrovnanou povahu.S výsledkem výstavy jsme moc  spokojení.
 

MVP Intercanis Brno 18.6.2016

8. 10. 2016 Archiv aktualit
V krásném letním dni se několik Šedých tornád představilo  na Mezinárodní výstavě  psů  v Brně. Posuzoval MVDr.Šimek okem přísným a spravedlivým a Šedá tornáda si vedla dobře.
 
Carlos Brit Šedé tornádo - mezitřída - VD 1/2 s velmi pěkným posudkem
Posudek: silná kostra, výrazná hlava, blahobytná kondice, výrazný hrudník, kratší krk, široká přední fronta, perfektní záď, bílá prsní skvrna, správné úhlení, vyrovnaná povaha
 
Dorothea Šedé tornádo  - Růženka - třída štěňat - VN 1 s krásným posudkem
Posudek: fenka silné kostry, stavba těla plně odpovídá věku, vynikající v srsti, pěkné předhrudí a hrudník, správné úhlení, vyrovnaná, klidná povaha
 
Démon Šedé tornádo - třída štěňat - VN 2 / 3  také s pěkným posudkem.

Středoevropská klubová výstava Třeboň 7.8.2016

8. 10. 2016 Archiv aktualit

Po dvoudenním Memoriálu Roberta Jakoubka se pod hlavičkou KCHVO konala v Třeboni -Domaníně  7.8.2016  také Středoevropská klubová výstava.

Tato výstava byla posuzována velice přísně rozhodčími z Německa, Holandska a České republiky a Šedá tornáda ostudu určitě neudělala, ba naopak, s výsledky jsme nadmíru spokojeni. Carlos a Ciboulette na výstavě splnili první podmínku chovnosti a ostatní odchovánci dopadli více než dobře a měli velmi pěkné posudky.
 
Carlos Brit Šedé tornádo - VD2/4, mezitřída ,rozhodčí MVDr.Šimek (ČR)
Ciboulette Šedé tornádo - VD4/5, mezitřída, rozhodčí MVDr.Šiměk (ČR)
Démon Šedé tornádo        - VN1/3, třída dorostu, rozhodčí Tanja Breu - Knaup (DE)
Desirée Šedé tornádo     - VN1/6, Nejlepší dorost Středoevropské výstavy, třída dorostu, rozhodčí Tanja Breu - Knaup (DE),
Draga Šedé tornádo          - VN2/6, třída dorostu, rozhodčí Tanja Breu - Knaup (DE)
Dorothea Šedé tornádo   - VN4/6, třída dorostu, rozhodčí Tanja Breu - Knaup (DE)
soutěž o nejlepší chovatelskou stanici  -  3.místo
soutěž potomstva Progeny group bez umístění, ale potomstvo po Albě Šedé tornádo se líbilo.
desi-pohar.jpgvystava-1.jpgvystava-2.jpg

vystava-3.jpg

vystava-4.jpg