Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv aktualit

Úspěšné ZV Ciboulette Šedé tornádo

6. 11. 2016 Archiv aktualit
V sobotu 29.10. 2016 na ZV Nupaky uspěla v 1.ceně s 221 body,nosem 4 a pouze se dvěma známkami 3  celkově na krásném 5.místě naše odchovanka Ciboulette Šedé tornádo ( Alba Šedé tornádo x Arrax vom Forst Eibenstein ). Moc gratuluju majitelce a vůdkyni Hance Tabáčkové  a děkuju za radost,kterou mi s Cibulkou dělá, jako pracovní start je tento výsledek opravdu parádní.
cibule-2.jpgcibule.jpg

Úspěšný zkouškový víkend Těšany 1.-2.10.2016

8. 10. 2016 Archiv aktualit
První říjnový víkend patřil zkouškám s odchovánkem Carlosem Britem Šedé tornádo, který mi byl svěřen na výcvik,  a naší Růženkou - Dorothea Šedé tornádo. 
Oba dny byly parádní, v báječné společnosti dalších vůdců, v přátelské a přející atmosféře a s rozhodčími, kteří byli spravedliví a objektivní. Pořadatelé  z OMS Těšany  v čele s Jaromírem Gratclem ukázali, že i lovecká kynologie a zkoušky k ní patřící mohou probíhat v dobré náladě, bez řevnivosti, závisti a v pohodě. Po oba dny byly všechny skupiny s vůdci a jejich svěřenci pozitivně naladěny a pohoda a dobrá nálada se odrazila i ve výsledcích, valná většina dvojic po oba dny uspěla. Něktěří vůdci se svými svěřenci se potkali po oba dny a to bylo moc prima, o to byla atmosféra příjemnější.
Náš odchovánek Carlos Brit v sobotu úspěšně složil PZ ( podzimní zkoušky )ve 2.ceně s 253 body, limitní známka dohledávka, nos 4. Je tímto lovecky upotřebitelným psem a může s námi a majitelem na hony, což bylo účelem. 
Naše Růženka - Dorothea Šedé tornádo v neděli předvedla, že má lovecky naděleno, a složila zkoušky vloh v 8 měsících věku  v 1.ceně s 215 body se známkou z nosu 4 a vystavení také 4. Na svůj věk je velmi chuťová a pracuje s radostí, prokázala zájem o stopu živé zvěře i vystavení, pracuje pěkně nosem a je vytrvalá, neupadá při hledání v tempu. 
S oběma výsledky i s prací obou svěřenců jsem velmi spokojená a doufám, že příští rok budeme s oběma úspěšně pokračovat. 
Odkaz na fotky z nedělních zkoušek vloh zde : http://theoztaranky.rajce.idnes.cz/Vlohy_Tesany/ 
Moc za ně děkuju Marcelce Horáčkové, která se  i s mým letitým rádcem Mirkem Horáčkem přijela na nás podívat.
 
zv.jpgruza-vlohy.jpg
brit-pz.jpg