Jdi na obsah Jdi na menu

Plánujeme vrh "E"

Na léto 2018 plánujeme vrh "E" 

 

kryci-letak-1.jpg

 

matka: Dorothea Šedé tornádo  ( Alba Šedé tornádo x Cartier Love de Donawitz )

             ZV 1.cena, TAN, Anlageprüfung Rakousko,  PZ 1.cena,4.místo,

            nos 4, vystavování 4

            2x VN1, VN 4, V2, V4 ( klubová výstava )

 

            

           

otec:    Isar z Haluzic ( Heda z Haluzic x Atrey Forever Hero of Diam Weim )

            ZV 1.cena, PZ 1.cena,vítěz zkoušek, SZVP 1.cena, LZ 1.cena, VZ 2.cena,

            SZVP 2.cena

            nos 4, vystavování 4

            VN 4, 3 x CAC ( 2 x CAC klubová výstava ) 

datum krytí : 1.6.2018

Pokud všechno dobře dopadne, začátkem srpna 2018 by se měla narodit štěňata z tohoto plánovaného pracovního spojení. 

Rodiče budoucích štěňátek nejsou výstavními šampiony mnoha zemí, protože to k práci  a loveckému využití nepotřebují. Počet výstavních  titulů nezvyšuje jejich lovecké schopnosti a  výbornější než výborní na výstavě být stejně nemohou.

Oba rodiče jsou využíváni při praktickém lovu, jejich domovem je voda,les a pole, jsou zdraví, mají krásný život plný loveckých zážitků a dělají nám při práci jen samou radost. Jsou využíváni na hony na drobnou,kachny i na dosledy  a  pracují celoročně. 

Oba odpovídají plně standardu plemene a jsou to typičtí výmarští ohaři povahami,loveckou náruživostí i exteriérem. Pes má výraznou a krásnou samčí hlavu,silnou kostru, správnou horní i spodní linii a správné úhlení hrudních i pánevních končetin,barvu má stříbrošedou. Má DKK A/A a DLK 0/0.

Fenka je ušlechtilá, silné kostry, s velmi pěknou hlavou, se správnou spodní i horní linií a správným úhlením hrudních i pánevních končetin, barvu má stříbrošedou. Oba rodiče jsou bez bílých znaků. Má DKK A/A.

Štěňátka z tohoto spojení  budou pravděpodobně ostražitá, průbojná,odvážná,s pravou výmarskou povahou,  pravděpodobně se silně vyvinutými loveckými vlohami a standardním exteriérem,budou vhodná pro myslivce a pro ty,kteří už mají zkušenost s loveckou kynologií a ohaři vůbec.
Budou odchována s láskou a péčí, budou vyrůstat spolu s matkou a babičkou na zahradě, budou zvyklá od mala na lesní honitbu polesí Tvrdonice,budou kvalitně krmena a veterinárně ošetřena a budou mít kupírované proutky. Budou také za rozumnou cenu. 

Od budoucích majitelů nepožadujeme nic,jen to, aby měla štěňata šťastný a naplněný život ideálně v rodinách,kde je myslivost tradicí, a aby byla milována a v rukou zkušených, kteří vědí,co výmarák obnáší. Novým majitelům je předáme zdravá a vypasená,s veškerými obvyklými náležitostmi,s pusou na čumák a dekou,která bude cítit mámou a sourozenci. Věříme, že ty správné majitele si tato malá tornáda najdou. 

V případě zájmu o štěně z tohoto pracovního spojení nás neváhejte kontaktovat.