Jdi na obsah Jdi na menu

Narození Vrhu "H" kolem 10.7.2024

Okolo 10.7.,pokud všechno dobře dopadne, přijde na svět vrh "H" Šedé tornádo.

Matkou vrhu je moje už čtvrtá pracovní generace po mateřské linii Gaia Messiah Šedé tornádo, otcem pes importovaný z Estonska, ze země sněhu a pravé zimy Smoke And Lasers Gamepoint.
Dlouho jsem zvažovala, zda nakrýt, v letošní záplavě vrhů je to v podstatě obrovský risk, ale protože mojí prioritou je mít mladou a zdravou matku vrhu a protože si myslím, že spojení je po pracovní stránce a po stránce rodokmenu opravdu zajímavé a může chovu a lovu něco přinést, tak jsem do toho šla. Od vrhu očekávám odolnost, pracovitost, paličatost v dobrém slova smyslu, vlastní názor, velkou chuť lovit, snad i ostrost, protože ji moje feny opravdu po několik generaci dědí, dobrou povahu, radost z lovu, dobré hlídače, nebojácnost a slušný exteriér do standardu.
Nebude to štěně pro každého, chce to pevné nervy, vytrvalost a sebejistotu, ale myslím, že když člověk vytrvá, z tohohle spojení můžou být skvělí lovci a parťáci do lesa, na vodu i do pole.
Uprednostňujeme zájemce, kteří chtějí štěně do skutečné lovecké praxe. Vím, proč to tak chci. Nejšťastnější výmar je ten, kterému je dopřáno pracovat a lovit se svým pánem.
Případní zájemci o štěně z tohoto spojení, kteří mají odvahu a chuť mít palici dubovou, ale lovecky políbenou, ať mě prosím kontaktují do Messengeru, na mail, WhatsApp nebo na mobil, spojení viz. letáček.
article preview

Kontakt

JANA a JAN HELEŠICOVI

+420 723 632 959

j.jirmanova@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 733092
Měsíc: 15180
Den: 346